Nieuws/Entertainment
440428
Entertainment

Zoon staat open voor gesprek, tot genoegen van zijn moeder

'Rocco zoekt contact met Madonna'

Madonna en haar 15-jarige zoon Rocco die eind vorig jaar bij zijn vader Guy Ritchie is gaan wonen, hebben af en toe contact. Madonna hoopt volgens Us Weekly vooruitgang te boeken voordat de rechter zich volgende week over de zaak buigt. ''Madonna en Rocco zijn in gesprek met elkaar'', zegt een bron uit de kring van Madonna. ''Ze proberen zichzelf te bemiddelen."

Eind december verliet Rocco de Rebel Heart-tournee van zijn moeder om bij zijn vader Guy Ritchie in Londen te gaan wonen. Sindsdien hoopt Madonna dat haar zoon naar de Verenigde Staten terugkeert. Madonna zou het geschil proberen op te lossen, nog vóór de hoorzitting die op woensdag 2 maart in een rechtbank in New York staat gepland.

''Rocco heeft het initiatief genomen om contact te leggen met Madonna'', zegt de bron van Us. ''Madonna en Guy Ritchie spreken niet met elkaar." Rocco wil volgens de bron verandering zien voordat hij zijn moeder tegemoetkomt. ''Guy is erg relaxed, terwijl Madonna streng is en en haar zoon kort houdt. Zij zegt dingen te willen veranderen."