Nieuws/Entertainment
440436
Entertainment

Vriendin Raf overspoeld met reacties

Ze is wel wat camera's gewend en ze weet heus wel hoe het is om met journalisten om te gaan, maar zó veel aandacht in de media heeft handbalster Estavana Polman nog nooit gehad. De nieuwe vriendin van Rafael van der Vaart is overspoeld met reacties op het nieuws over hun prille relatie, zo laat ze weten.

In een interview met HeldenOnline vertelt de 23-jarige handbalster vooral over haar sport. De speelster van het Deense team Esbjerg is blij dat ze weer lekker kan spelen, nu ze geen last meer heeft van hartritmestoornissen.

Een vraag over haar prille relatie met topvoetballer Rafael van der Vaart kon natuurlijk niet uitblijven. Estavana geeft aan dat ze de afgelopen dagen nogal veel reacties kreeg op het nieuws.

Toch blijft ze nuchter: "Dat was wel een klein bommetje dat ontplofte! Ach, na een weekje is dat wel weer overgewaaid. Laten we hopen dat het de volgende keer een bom is met sportief nieuws!"

Deze week onthulde Privé de eerste foto's van het nieuwe koppel dat lekker van het zonnetje in Sevilla genoot. De twee hoeven zich in elk geval geen zorgen te maken om boze ex-relaties van Rafael van der Vaart. Sylvie Meis en Sabia Engizek hebben via de media al laten weten blij te zijn voor hun voormalige liefde.