Nieuws/Entertainment
440448
Entertainment

Lorde hand in hand met Diplo

De Amerikaanse dj Diplo en de Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Lorde bezochten woensdagavond hand in hand de afterparty van de Brit Awards in Londen. New York Daily News heeft foto's van het koppel waarop zelfs te zien is hoe Diplo zijn arm om haar middel heeft geslagen.

In november 2014 waren Diplo en Lorde nog elkaars rivalen. De Nieuw-Zeelandse zangeres haalde destijds flink uit nadat Diplo de billen van Taylor Swift belachelijk had gemaakt op Twitter. Diplo twitterde dat iemand Taylor Swift 'aan een kont moet helpen'. De dj voegde vervolgens de daad bij het woord door een crowdfundingsactie te beginnen. Taylors beste vriendin Lorde pikte dit niet. ''@diplo misschien moeten we dan gelijk iets aan je kleine penis doen, als we toch bezig zijn'', twitterde Lorde.

Woensdag leek alles koek en ei tussen de twee in Londen. Hun fans vragen zich nu serieus af of er sprake is van een romance tussen de 37-jarige Diplo en de 19-jarige Lorde. De zangeres bracht tijdens de Brit Awards een eerbetoon aan wijlen David Bowie met haar vertolking van zijn nummer Life On Mars?. Op Twitter noemde Bowies zoon Duncan Jones haar optreden prachtig.