Nieuws/Entertainment
440900
Entertainment

Sabia Engizek reageert op nieuwe relatie Rafael van der Vaart

Sabia Engizek heeft woensdagmiddag gereageerd op het nieuws dat haar ex Rafael van der Vaart weer gelukkig is in de liefde.

De voormalig voetbalvrouw werd door de Duitse pers opgewacht bij haar huis, waar haar gevraagd werd wat ze ervan vindt dat Rafael (32) een relatie heeft met handbalster Estavana Polman (23). "Ik wens ze veel geluk", reageert Sabia sportief voordat ze de auto instapt en wegrijdt.

Dat het 37-jarige model, die na de breuk met de voetballer door een diep dal ging, zo positief reageert komt waarschijnlijk door de Duitser Wolfhard Münter. Sabia verklaarde, op dezelfde dag dat Rafaels nieuwe relatie bekend werd, op social media openlijk de liefde aan 'herr' Münter. "Jij bent de mooiste persoon die ik ooit heb ontmoet. Van binnen en buiten."

Sylvie, die naar verluidt nog vrijgezel is, reageerde dinsdagavond ook al positief op de nieuwe relatie van de vader van haar zoontje Damián. "Ik ben blij voor ze."

Estavana bracht onlangs een romantisch weekend door bij Rafael in Sevilla. Privé onthulde dinsdag de eerste foto van het kersverse koppel.