Nieuws/Entertainment
441453
Entertainment

Finalisten Wie is De Mol? bekend

SPOILER ALERT: De laatste drie mogelijke Mollen hebben zich onthuld...

Met de finale binnen handbereik is hockeyer Taeke Taekema de laatste kandidaat die het veld moet ruimen. Daardoor gaan 3FM-dj Annemieke Schollaardt, KRO-NCRV-presentator Klaas van Kruistum en BNN-presentator Tim Hofman door voor de eindstrijd.

Annemieke, die haar vrijstelling op de valreep inzette, baalt dat uitgerekend Taeke moest vertrekken. "Nee, niet weer zo'n leuk iemand! We hebben het zo ontzettend leuk gehad." Ook zijn grote vriend Tim vindt het vreselijk dat zijn kamergenoot nu exit is. "We zijn een kandidaat armer, maar ik ben een vriend rijker. Ik had graag met hem in de finale gestaan."

"Het is balen", vindt Taeke zelf ook. "Ik had me er een beetje op ingesteld." Maar, zoals inmiddels bekend is, gaat de hockeyer niet helemáál met lege handen naar huis: tijdens de zoektocht naar De Mol sloeg de vonk over tussen hem en SBS-presentatrice Airen Mylene...

Eerder vielen acteur/cabaretier Rop Verheijen, Harper's Bazaar-hoofdredactrice Cécile Narinx, GTST-ster Marjolein Keuning, politiewoordvoerder Ellie Lust, SBS-presentatrice Airen en harpist Remy van Kesteren af.