Nieuws/Entertainment
441664
Entertainment

 

George Michael LEEFT!

Hij hoort bij de grote muziekiconen uit de jaren tachtig en negentig. Maar van GEORGE MICHAEL (52) was de laatste jaren zo goed als niks meer over. Seksschandalen en drugsproblemen maakten hem tot een schim van de wereldster die hij ooit was. Maar George is terug! Sterker nog, binnenkort wil hij zelfs weer op tournee.

Feitelijk was de ooit zo gevierde hitzanger, goed voor meer dan honderd miljoen verkochte albums, ten dode opgeschreven. Een hardnekkige cannabisverslaving, gecombineerd met een minimaal zelfbeeld hadden hun uitwerking niet gemist op de man die eerst met ANDREW RIDGELEY (53) furore maakte met Wham! , en later een welhaast ongeëvenaarde solocarrière had.

Maar alle successen ten spijt, het zijn sterke benen die de weelde kunnen dragen. Steeds vaker raakte de superster in opspraak. Eind jaren negentig, toen hij door een undercoveragent werd betrapt terwijl hij hem een ‘oneerbare daad’ deed op een toilet. Het was voor de geboren Griek reden om met zijn homoseksualiteit in de openbaarheid te treden. Zijn loopbaan leek even gered, er volgde zelfs nog een succesvol Best of -album, maar in de jaren daarop was het louter kommer en kwel rond de zanger.

Lees hier het hele artikel