Nieuws/Entertainment

Caitlyn Jenner begint rechtszaak

Caitlyn Jenner heeft een van de automobilisten aangeklaagd die betrokken was bij het fatale auto-ongeluk in februari vorig jaar.

Caitlyn heeft bij de rechtbank een formele beschuldiging ingediend tegen Jessica Steindorff, die in de Prius zat waar de realityster, die toen nog Bruce heette, achterop botste. Caitlyn reed op een snelweg in Los Angeles met haar SUV en belandde in een ravage, waarbij een weggebruikster op de andere weghelft frontaal tegen een Hummer klapte en overleed.

Caitlyn is door de bestuurder en passagiers van de Hummer aangeklaagd. In de nieuwste rechtbankdocumenten verweert Caitlyn zich door de schuld ook gedeeltelijk in de schoenen van de Prius-automobiliste die voor haar reed te schuiven. Caitlyn wil dat Steindorff gedeeltelijke verantwoordelijkheid draagt voor het incident. Eerder had ze een schikking getroffen met de Prius-automobiliste, wier auto flink gehavend was.

TMZ sprak de advocaat van Jessica Steindorff. Die noemt het betreurenswaardig dat Caitlyn geen volledige aansprakelijkheid erkent "voor de crash waarvan het duidelijk is dat zij die heeft veroorzaakt."

Lees meer over