Entertainment/Gossip
444517588
Gossip

Kardashians winnen rechtszaak van Blac Chyna

De familie Kardashian/Jenner hoeft geen schadevergoeding te betalen aan Blac Chyna. De jury in de rechtszaak die zij had aangespannen oordeelde maandag dat de familie haar carrière niet om zeep heeft geholpen.

Chyna sleepte de familie van haar ex-verloofde Rob Kardashian voor de rechter omdat zij haar televisiecarrière zouden hebben kapotgemaakt. De influencer was in 2016 samen met Rob te zien in realityshow Rob & Chyna, een spinoff van Keeping Up With The Kardashians. Daarvan zou volgens Chyna een tweede seizoen komen, maar de familie Kardashian/Jenner zou daar na haar breuk met Rob een stokje voor hebben gestoken.

Chyna, die eigenlijk Angela White heet, klaagde Kim en Khloé Kardashian en Kris en Kylie Jenner aan voor 100 miljoen dollar. De rechter besloot afgelopen week al dat Kim niet langer deel uitmaakte van de zaak. Volgens NBC News concludeerde de jury maandag dat er niet genoeg bewijs is dat Khloé, Kris en Kylie geruchten hebben verspreid over agressief gedrag door Chyna en dat nergens uit is gebleken dat de familie zich heeft bemoeid met het contract dat Chyna had met realityzender E!

Hoger beroep

Khloé, Kris en Kylie waren niet aanwezig bij de uitspraak. Toen hun advocaat werd gevraagd waar zij waren, antwoordde hij volgens TMZ dat ze ’op een of ander gala’ waren. Alle leden van de Kardashian/Jenner-familie werden maandagavond verwacht op het prestigieuze Met Gala in New York.

Chyna legt zich niet neer bij het verlies van de rechtszaak tegen haar voormalige schoonfamilie. Volgens haar advocaat wil ze in hoger beroep gaan.