Nieuws/Entertainment
444599
Entertainment

Jan Slagter krijgt defensieonderscheiding

Omroep MAX-baas Jan Slagter heeft in Den Haag van de minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert het Ereteken voor Verdienste in goud ontvangen.

Jan krijgt de onderscheiding voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij de Nederlandse krijgsmacht. Het Ministerie van Defensie vindt dat de MAX-baas zich jarenlang „op uitstekende wijze” heeft ingezet voor maatschappelijke thema’s.

"De inzet waarmee hij, samen met het Ministerie van Defensie, jaarlijks Missie MAX organiseert, wordt zowel door de militairen als hun relaties buitengewoon gewaardeerd. Hij heeft daarnaast in grote mate bijgedragen aan het zichtbaar maken van de inzet van de krijgsmacht wereldwijd. Door toedoen van de heer Slagter besteedt Omroep MAX ook veel aandacht aan veteranen van de Tweede Wereldoorlog tot heden”, legt Hennis-Plasschaert uit.

Wij feliciteren @Jan_Slagter, hij ontving van Defensie het Ereteken voor verdienste in goud! https://t.co/GxZUpSbcyf pic.twitter.com/AQT3exoBxS— Omroep MAX (@OmroepMAX) 9 februari 2016