Nieuws/Entertainment
444785
Entertainment

Model (19) beticht toyboy van ongepast gedrag

Bom onder relatie Heidi Klum

Heidi Klum, opgepast! Een 19-jarig model probeert de relatie van de 42-jarige Duitse met haar toyboy (29) te ontwrichten.

De dame in kwestie, Nathalie Volk, vertelt uitgebreid dat Vito haar persoonlijk uitnodigde voor de opening van zijn kunstgalerie in het Zwiterse St. Moritz, afgelopen december. En hij zou meer oog voor haar hebben gehad dan voor zijn eigen Heidi, die ook aanwezig was.

„Hij was met mij aan het flirten”, beweert de 19-jarige, die in 2014 deelnam aan Heidi’s Germany’s Next Top Model, in Bild. „Hij wilde na afloop ook nog iets met mij gaan drinken. Alléén met mij. Maar ik heb hem afgewimpeld, ik heb al een vriend.”

Nathalie zou samen zijn met een 58(!)-jarige mediamagnaat. Waarom ze nu een bom legt onder de relatie van Heidi en Vito, die twee jaar samen zijn, is niet duidelijk. De jonge kunsthandelaar werd vorig jaar nog gelinkt aan 50 Shades of Grey-actrice Dakota Johnson (26). Heidi en Vito werden toen een tijdje niet meer samen gezien. De vader van Heidi probeert de boel nog te sussen: „Vito met haar geflirt? In haar dromen zeker.”