Nieuws/Entertainment
445473
Entertainment

Boyzone-zanger zegt 'sorry' voor vreemdgaan

Ronan Keating heeft een boekje open gedaan over de grootste fouten uit zijn leven, zoals zijn affaire toen hij getrouwd was.

„Dat zou niemand moeten doen”, vertelt de voormalig Boyzone-zanger aan de Britse Huffington Post. „Als je mans genoeg bent en de ballen hebt dan ga je naar huis en zeg je: ’dit werkt zo niet langer’. Dat is de ideale situatie.”

„Maar wij zijn zwak. Dus ja, ik heb mensen pijn gedaan en daar heb ik spijt van, daar zeg ik ’sorry’ voor.” Zijn affaire met achtergronddanseres Francine Cornell kwam in 2010 naar buiten, toen hij 14 jaar getrouwd was met zijn inmiddels ex-vrouw Yvonne Connolly.

Ronan zegt nu dat hij te vroeg trouwde. "Ik probeerde volwassen te zijn, terwijl de rest van Boyzone het goed deed: ze genoten ervan om jonge gasten te zijn", zegt Keating. "Ik trouwde te jong, toen ik mezelf nog niet goed kende, en ik maakte fouten." Toch probeert de voormalige Boyzone-zanger het allemaal positief te bekijken. "Je realiseert je dat dit alles het pad vormde naar waar ik nu sta."

De belangrijkste les die Keating heeft geleerd is dat hij zichzelf niet zo serieus moet nemen. "Het voelt soms alsof ik mijn leven op andersom heb geleefd. Ik gaf jeugd vrijwillig op, denk ik. Dat was mijn grootste fout, die ik nooit meer zal maken. Je moet deze jaren echt leven, ze komen niet meer terug."