Nieuws/Entertainment
445604
Entertainment

Amber Rose en ex-man erg close

De geruchten over een hereniging tussen Amber Rose en haar overspelige ex-man begonnen al toen de twee de kerstdagen doorbrachten en nu maken nieuwe, intieme beelden die vermoedens alleen maar sterker.

Op beelden die TMZ in handen heeft, is te zien hoe Amber Rose en rapper Wiz Khalifa samen naar een evenement zijn gegaan en daarna samen nog wat 'sensuele' beelden met een telefoon maken.

Ook via Instagram laat Amber Rose weten dat er tussen haar en Wiz geen ruzie is. Ze plaatst een foto van hen twee en schrijft daarbij: "De vader van Sebastian aanmoedigen!" en sluit af met een hele rits hartjessmileys. Sebastian is het kind dat de twee ex-geliefden samen kregen.

Amber ontdekte in september 2014 dat haar echtgenoot haar meerdere malen had bedrogen, waarna ze een scheiding aanvroeg. Daarna gingen er geruchten dat ook Amber een slippertje had gemaakt. Zij ontkende: "Ik zou mijn echtgenoot in geen miljoen jaar bedriegen en dat weten jullie volgens mij best. Kon mijn ex-man dat ook maar zeggen ... Ik ben hier kapot van."