Nieuws/Entertainment
445762
Entertainment

Peter Jan Rens verhuist ex achterna naar Turkije

Peter Jan Rens (65) gaat zijn 43 jaar jongere  ex Viriginia van Eck achterna naar Turkije. De voormalig presentator wil zijn dochter Djelisa niet missen, maar ook hoopt hij nog altijd dat hij en Virginia weer bij elkaar komen.

"Het besluit staat vast dat ik mee ga naar Turkije. Virginia heeft een ontzettend leuk iets bedacht om vrijgezellen reizen te gaan organiseren. Met allemaal activiteiten naar Turkije toe", schrijft Rens donderdagochtend op zijn Facebook.

Viriginia, die begin december de relatie met Peter Jan verbrak, emigreerde vorige maand naar Marmaris, waar zij een Amsterdams café wil beginnen. Dochtertje Djelisa nam ze mee naar Turkije. Zij zou dan over en weer kunnen vliegen om haar vader te bezoeken.

Meneer Kaktus ziet dat plan echter niet zitten. Hij mist zijn dochter en zijn ex enorm. "Virginia is nu al echt drie dagen weg. We zijn uit elkaar, maar ik word nu al gek van het gemis. Over twaalf dagen komt ze pas terug en ik hoop dat we weer terug bij elkaar kunnen komen", schreef hij op 15 januari in een emotioneel bericht.

Virginia, die aan Privé de verhuizing van haar ex naar Marmaris bevestigd, ziet een hereniging met Peter Jan niet zitten. In een openhartig interview met Privé vertelde zij kort na de breuk dat Peter Jan haar hele leven heeft verwoest. "Ik heb vier jaar lang bijna als een zigeuner moeten leven, omdat we weer uit een huis werden gezet of om een andere reden moesten verkassen. Ik heb niets meer."

Wanneer Rens naar Turkije vertrekt en waar hij precies gaat wonen, is niet duidelijk.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/nl_NL/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));