Nieuws/Entertainment
445832
Entertainment

Jody Bernal schrikt van eigen openhartigheid

Jody Bernal vindt dat hij het anders had moeten aanpakken toen hij onlangs openhartig vertelde over zijn wilde drugsverleden.

De zanger is nu van mening dat hij het anders had moeten brengen. Want: „Niet iedereen in de familie wist het”, zegt Jody.

Bernal onthulde in het programma Back To The Zeros dat hij na het succes van Que Sí, Que No dagelijks drugs gebruikte. "Je kon mij van de grond rapen. Als je zeven dagen per week alleen maar alcohol drinkt en drugs gebruikt en dat is een gewoonte geworden, dan moet je op een gegeven moment wel voor je toekomst gaan vechten.”

Jody zegt dat het gesprek dat hij had met John Williams minder oppervlakkig was dan hij dacht. "Meestal gaan de interviews over het plotselinge succes van Que Sí, Que No. Ik was er totaal niet op voorbereid, anders had ik het wel anders gebracht”, legt hij uit aan het AD.

Hoewel Jody schrok van zijn openheid, ‘lucht het wel op’. “Nu weet iedereen het. Althans, ik weet niet of iemand ooit echt zal weten wat zich afspeelde. Ik denk ook dat ik dat beter voor mezelf kan houden nu.”