Nieuws/Entertainment

’Nicole Kidman laat borstimplantaten weghalen’

Nicole Kidman heeft haar siliconen borsten vaarwel gezegd. „Ze wil niets in haar lichaam hebben dat giftig zou kunnen zijn.”

De 48-jarige Australische actrice is volgens goede bekenden de laatste tijd erg veel bezig met haar gezondheid. Borstimplantaten passen wat Nicole betreft niet meer in haar gezonde levensstijl.

Hoewel Nicole zich een stuk gezonder voelt nu ze, wat haar voorgevel betreft, puur natuur is, is ze bang dat haar man Keith Urban haar nu minder aantrekkelijk vindt. De zanger zou namelijk gek zijn op een voluptueuze vrouw zoals zijn American Idol-collega Jennifer Lopez. Een bron: "Hij vindt het een feest om naar haar te kijken.”

Nicole schokte een kleine twee jaar geleden vriend en vijand toen ze plots werd gespot met een voller decolleté. Nicole heeft zelf nooit iets losgelaten over een borstvergroting, maar de goede bekende onthult nu: „Ze was destijds dolgelukkig met haar borsten en ze vond het heerlijk om ermee te pronken in strakke kleding. Maar ze heeft onlangs besloten dat de operatie ongedaan moest worden gemaakt."

Lees meer over