447872
Entertainment

Nick Gordon herdenkt Bobbi Kristina

FOTO'S - Nick Gordon is zijn geliefde Bobbi Kristina Brown nog niet vergeten. Bijna een jaar nadat ze bewusteloos werd aangetroffen eert hij zijn geliefde.

Ondanks de verdenkingen dat Nick Gordon betrokken zou zijn bij de omstandigheden die hebben geleid tot de dood van Whitney Houstons dochter, heeft hij warme herinneringen aan zijn stiefzus die zijn geliefde werd.

Hij deelde een aantal liefdevolle kiekjes van hem en Bobbi Kristina waar het geluk vanaf straalt. Gordon startte het nieuwe jaar met een innige foto met Krissi. 'Babygirl', schreef hij bij een andere foto van een gelukzalige Krissi. Toch zou de relatie Bobbi niet veel geluk hebben gebracht. De geruchten van mishandeling leidde tot een verdenking van Gordon. Hij zou haar een gevaarlijke cocktail van drugs hebben toegediend waardoor ze buiten bewustzijn raakte.

Zo werd ze op 31 januari 2015 aangetroffen in bad, waarna ze in coma raakte. In juli overleed ze op 22-jarige leeftijd. De rechtszaak tegen Gordon, die een aanklacht van dood door schuld tegen zich heeft lopen, is nog gaande. De doodsoorzaak is niet bekend gemaakt.