447883
Entertainment

Chris Brown ontkent slechte invloed op dochter

Chris Brown is woest over de beweringen van Nia Guzman dat hij hun dochtertje astma zou hebben bezorgd door het roken van wiet.

Volgens Royalty's moeder is de zanger niet alleen een slechte invloed op hun dochtertje, hij zou haar ziek hebben gemaakt met zijn onverantwoordelijke gedrag. Chris Brown slaat terug via Instagram. "Absoluut onwaar. Ik ben gestopt met roken op Oudjaarsdag. Niemand rookt in het bijzijn van mijn dochter", aldus de boze zanger. "Dit is duidelijk een zet om meer geld te krijgen."

Drugsmisbruik

Volgens Nia Guzman zou de 1-jarige Royalty astma hebben ontwikkeld doordat ze regelmatig wordt blootgesteld aan rook in het bijzijn van Chris en zijn vrienden. Hun dochtertje zou naar rook ruiken als ze bij haar vader vandaan komt. Nia beweert in rechterlijke documenten, in handen van TMZ, dat Chris is teruggevallen in oud gedrag van drugsmisbruik.

Eisen

De moeder van de dreumes wil nu dat zijn bezoekrecht wordt gelimiteerd. Hij moet een fulltime nanny aannemen of zijn rechten opgeven om haar eens in de zoveel tijd over de vloer te hebben. Daarnaast wil ze dat er op willekeurige momenten drugstesten worden afgenomen bij de zanger, dat er geen drugs of alcohol in de nabijheid van Royalty wordt gebruikt én dat ze meer geld krijgt om voor hun kind te zorgen. Nu krijgt ze 2.500 dollar per maand, maar ze eist een bedrag van bijna 16.000 dollar per maand.

Woest

Chris is helemaal klaar met de beschuldigingen en mensen die misbruik van hem maken. "Mijn dochter is mijn trots en geluk en ik laat niet met me sollen alleen omdat mijn levenswijze anders is dan die van de andere betrokken partij. Dit moet stoppen", aldus de zanger. "Mijn moeder en ik zorgen ervoor dat mijn dochtertje continu leert, creatief bezig is en veilig is." Chris wenst Nia veel sterkte met haar strijd, maar wil niet meegaan in de negativiteit. "Ik voldoe mijn plicht als vader."