Nieuws/Entertainment
447948
Entertainment

'Rob Kardashian aast op realityserie met Blac Chyna'

Rob Kardashian probeert een financieel slaatje te slaan uit zijn prille relatie met model Blac Chyna.

Pas deze week maakten Rob en Blac Chyna - vast niet geheel toevallig de ex van Rob's halfzus Kylie Jenner's huidige vriend Tyga - bekend dat ze een relatie hebben. Rob, die gebukt gaat onder overgewicht en een scala aan persoonlijke problemen, speelt al jaren geen rol meer in Keeping up with The Kardashians maar ziet wel brood in zijn kersverse liefde.

Volgens TMZ wil Rob een realityserie over zijn relatie met Blac Chyna aan de man brengen. En dat belooft spetterende televisie op te leveren, vooral omdat Rob al meer dan twee jaar ongeveer de straat niet meer opkomt...

Roet in het eten

Voor de serie moet het stel wel snel samen intrekken en dat ligt nu een beetje lastig omdat Rob bij zijn zus Khloe woonde, die hem pas op straat zette omdat ze de pest heeft aan Tyga's ex. Een inkomen om een eigen woning te regelen heeft Rob niet, maar hij hoopt dat het in de wacht slepen van een eigen reallifeserie daar verandering in brengt. "Dat is nu eenmaal de enige manier van geld verdienen die hij kent", aldus een bron.

Rob's moeder Kris is ondertussen in alle staten. Zij heeft een stevige vinger in de pap bij de zender E! Entertainment, waar Keeping up with The Kardashians wordt uitgezonden, en zou alles op alles zetten om roet in Rob en Chyna's eten te gooien...

Aangehouden

Blac Chyna was een paar jaar lang samen met rapper Tyga en heeft met hem zoontje King Cairo (3). Ze werd vrijdag op het vliegveld van Austin aangehouden omdat ze iets te diep in het glaasje had gekeken en zich vervolgens misdroeg tijdens haar vlucht. Ze is inmiddels op borgtocht vrijgelaten.