Nieuws/Entertainment
447957
Entertainment

'Relatie Naomi Watts en Liev Schreiber op de klippen'

Acteurs Naomi Watts en Liev Schreiber zouden na een relatie van tien jaar uit elkaar zijn.

Naomi (47) en Liev (48) hebben samen twee zoons; Alexander (8) en Samuel (7). Onduidelijk is of de acteurs ooit getrouwd zijn geweest. In 2009 zei Naomi dat ze een ring van Liev had gekregen en eerder noemde Liev Naomi "zijn vrouw", maar nooit is een huwelijk bevestigd.

In november zou Naomi een eind hebben gemaakt aan de relatie, melden ingewijden aan Star Magazine. Ze zijn daarna nog met het hele gezin op vakantie geweest, maar dat is volgens de bronnen puur omdat Naomi en Liev de breuk in goede banen proberen te leiden voor hun zoons. Maar tijdens de uitreiking van de Golden Globes, waar Liev kans maakte op een beeldje voor zijn rol in de serie Ray Donovan, was Naomi in geen velden of wegen te bekennen.

De breuk zou vooral te wijten zijn aan Liev's explosieve karakter, aldus een bron. "Naomi wil niet voor de rest van haar leven op eieren lopen. Het is nooit te voorspellen in wat voor bui hij is en hij springt om het minste of geringste uit zijn vel."

Liev had nog stille hoop dat het goed zou komen, maar zou hun appartement in Tribeca, New York inmiddels hebben verlaten. "Hij had het liever anders gezien, maar Naomi houdt voet bij stuk. Ze houden de breuk nu nog stil, maar dat houden ze natuurlijk niet lang vol."