Nieuws/Entertainment
447959
Entertainment

Madonna's zoon Rocco voor de rechter

Madonna en Guy Richie moeten aankomende week voor de rechter verschijnen waar hun 15-jarige zoon Rocco ondervraagd zal worden.

Madonna en haar ex Guy Richie zijn al twee maanden verwikkeld in een rel over de voogdij van Rocco. De vijftienjarige zoon van het stel woont volgens Guy het liefst bij hem in Londen in plaats van bij zijn moeder in New York. TMZ meldt dat de tiener woensdag met zijn ouders voor de rechter moet verschijnen.

De strijd bereikte afgelopen Kerst het kookpunt toen de zangeres in New York naar de rechter stapte om af te dwingen dat hij de feestdagen bij haar zou vieren. De rechter besliste uitendelijk dat Rocco mocht blijven in Londen, mits hij voor het begin van schooljaar in januari weer terugkeerde naar zijn moeder, maar dat weigert de tiener dus.

Rechter Deborah Kaplan besloot toen dat Rocco Ritchie met zijn moeder moest gaan praten en dat hij later de kans kreeg om te bespreken bij welke ouder hij uiteindelijk wil wonen. Rocco krijgt daarvoor een eigen advocaat toegewezen.

Madonna en Ritchie hebben twee kinderen en zijn in 2008 gescheiden.