Nieuws/Entertainment
447968
Entertainment

Blac Chyna gearresteerd op het vliegveld

De nieuwe vlam van Rob Kardashian is vrijdag op het vliegveld van Austin aangehouden. Blac Chyna had iets te diep in het glaasje gekeken en zich hebben misdragen tijdens haar vlucht.

De 27-jarige Chyna werd op Austin-Bergstrom International Airport gearresteerd. Volgens bronnen aan TMZ zou de ex van Tyga en inmiddels vriendin van zijn 'schoonbroer' Rob Kardashian een stewardess hebben uitgescholden voor 'vieze b*tch'.

De politie stond op Chyna te wachten toen het vliegtuig landde. Daar bleek dat het video-model en voormalige stripper dronken was en drugs bij zich had. Ze was vanuit Los Angeles onderweg naar Londen  waarbij het vliegtuig een tussenstop maakte in Austin.

Volgens ooggetuigen werd Blac huilend voor de ogen van de andere pasagiers in de boeien geslagen en meegenomen.

Kardashian Rel

Rob en Blac Chyna maakten vrijdag officeel dat ze aan het daten zijn en dat de broer van Kim zelfs bij haar ingetrokken was.

Een op het eerste oog onlogisch setje om de geschiedenis van hun familie. Rob’s halfzusje Kylie Jenner heeft namelijk een stormachtige relatie met Tyga: de ex van Blac Chyna. Zij en Tyga hebben zelfs samen een zoontje: King Cairo van 3 jaar.

Blac Chyna deelde maandag al een kiekje van zichzelf en de broer van Kim, Kourtney en Khloé Kardashian op Instagram, waarop ze elkaar knuffelen. ’The beginning’, schreef ze erbij.