Nieuws/Entertainment
447969
Entertainment

Rick Brandsteder zou niet aan eigen show deelnemen

Rick Brandsteder presenteert het nieuwe seizoen van Temptation Island maar moet er niet aan denken om zijn eigen relatie via het programma te testen. 'Vind het net een stapje te ver gaan'.

Rick presenteert Temptation Island samen met voormalig Miss België Annelien Coorevits. Zelf zou de presentator niet deelnemen aan het programma waarin relaties op de proef worden gesteld. "Je vraagt eigenlijk om problemen. Als een relatie al sterk genoeg is, dan vind ik dit net een stapje te ver gaan om dat te checken", vertelt Rick Brandsteder tegen Nu.nl.

In het programma stellen jonge stellen op een exotisch eiland hun relatie op de proef. Het draait om de vraag wie de verleiding tot vreemdgaan kan weerstaan. Volgens Rick kan het er hard aan toe gaan tussen de stellen. "Ik hoop natuurlijk dat ze er goed uitkomen, maar als maker en als kijker hoop je tegelijkertijd dat iemand toch ook een slippertje maakt."

De Wie is de sjaak-presentator twijfelde of hij de klus moest aannemen. "De koppels geven zichzelf op en zijn oud en wijs genoeg om te weten waar ze aan meedoen. Wie ben ik om daarover te oordelen? Ik ben toeschouwer en praat het programma aan elkaar."

De oudste zoon van presentator Ron Brandsteder beschrijft de show die van 2002 tot en met 2009 te zien op Veronica als de "ultieme relatietest". Mocht een relatie het programma overleven, dan kan het stel er zeker van zijn dat het "de hele wereld aankan".

 

Het nieuwe seizoen van Temptation Island is vanaf donderdag 4 februari om 20.30 te zien bij RTL 5.