Nieuws/Entertainment
447974
Entertainment

Mariah Carey klaagt over enorme ring

De steenrijke vriend van Mariah Carey heeft onlangs een 35-karaats diamanten verlovingsring om haar vinger geschoven. Maar de diva heeft er nogal moeite mee.

Het zou de grootste diamant zijn die een celebrity ooit heeft mogen ontvangen. "Het is zo zwaar dat ik mijn arm niet eens kan optillen", zegt Mariah Carey tegen E News!.

Vrijdag werden de 45-jarige zangeres en haar kersverse verloofde miljardair James Packer voor het eerst als verloofd stel in het openbaar gespot.

Packer ging op 21 januari in New York op z'n knieën. "Het was erg romantisch. James is erg lief voor me en hij lijkt met de dag romantischer te worden!", aldus de verliefde Mariah.

De verloving kwam niet als een verrassing: afgelopen jaar liet het stel zich regelmatig samen zien; ook was de miljardair van de partij bij uitjes met de kinderen van de zangeres.

Er is nog geen datum geprikt voor de trouwpartij. Wel is Mariah van de week ingetrokken in de villa van James met een woonoppervlakte van zo’n 1600 vierkante meter. Het huis heeft onder meer een eigen bioscoop, spa en sportzaal.

Het wordt voor beiden de derde keer dat ze in het huwelijksbootje stappen. Mariah was eerder getrouwd met Nick Cannon met wie ze een tweeling kreeg. Daarvoor was ze getrouwd met platenbaas Tommy Mottola.