Nieuws/Entertainment
447980
Entertainment

Kevin Hart maakt Vondelpark onveilig

FOTO' S - Kevin Hart is in het land en doet er alles aan om fit te blijven. Zo werd de Amerikaanse komiek die vanavond in de Ziggo Dome staat, joggend met fans gespot in het Vondelpark.

Kevin Hart is op wereldtour met zijn comedyshow What Now?. Hij trad 16 januari op in de Ziggo Dome en is vandaag terug in het land voor zijn tweede show.

Op twitter nodigde hij fans uit om met hem mee te rennen in het Vondelpark. "Amsterdam, ik ben net geland. Wij gaan ondanks de regen rennen. Kom op mensen!", moedigde Kevin zijn volgers aan. "Laten deze 5 kilometer run epic maken!!"

Als vervolgens een paar fans reageren dat ze lieveren in bed blijven liggen dan in de regen rennen, tweet Hart. "Het gaat gewoon door. Het kan me niet schelen dat het regent. Let's whoop this runs ass together this morning!", houdt de komiek vol. Met de hashtag MoveWithHart.

Gelukkig voor Hart kwamen er honderen sportieve fans opdagen voor zijn rensessie in het Vondelpark. 

Uitverkocht

De show van vanavond was de eerste aangekondige optreden van de komiek en was binnen 30 minuten uitverkocht. De extra show in de Ziggo Dome werd toen gepland op 16 januari. Kevin gaf drie jaar geleden twee uitverkochte shows in de Heineken Music Hall.

What Now? is de grootste comedytour ooit. Na meer dan 45 optredens in arena’s in de VS en Canada, is nu Europa aan de beurt.

Bekijk de foto's hieronder.

 

 

 

 

Amsterdam I just landed...We are running regardless of the rain. Let's gooooo people!!! Let's make this 5K run EPIC TODAY!!! #MoveWithHart — Kevin Hart (@KevinHart4real) 30 januari 2016

 

 

Yes I am sure...I'm a warrior damn it!!!!! Rain sleet or snow baby!!! #MoveWithHart https://t.co/p4UVBkNFtt — Kevin Hart (@KevinHart4real) 30 januari 2016

 

 

My mistake...I will be arriving at 9:15am https://t.co/aY1bvqRu73 — Kevin Hart (@KevinHart4real) 30 januari 2016