448202
Entertainment

Kylie Jenner wil 'met zichzelf daten'

Kylie Jenner lijkt genoeg te hebben van haar relatieproblemen. De realityster wil zich dit jaar dan ook op zichzelf richten. "Het voelt alsof ik al zes jaar een relatie heb. Ik heb tijd voor mezelf nodig."

Dat zegt het 18-jarige halfzusje van Kim Kardashian in een video die donderdag op haar website verscheen.

De relatie van Kylie Jenner en haar acht jaar oudere vriend Tyga zou de laatste tijd niet van een leien dakje gaan. En dat lijkt Jenner te bevestigen met haar uitlatingen. ''Ik wil eigenlijk met mezelf daten. Het voelt alsof ik al zes jaar lang een relatie heb. Ik ben van de ene persoon naar de andere gegaan.''

Kylie vertelt dat ze op haar veertiende tot haar zestiende een relatie had. Volgens geruchten was dit met Will Smiths zoon Jaden. Gelijk daarna ging ze een relatie aan met Tyga. ''Het voelt nu alsof ik mezelf dit jaar moet vinden en een relatie moet aangaan met mezelf. Ik weet namelijk niet hoe het voelt om op mezelf te zijn. Ik denk dat je eerst van jezelf moet houden, voordat je van een ander kan houden'', besluit de realityster haar wijze woorden.

De laatste tijd gaan er geruchten dat Tyga zijn vriendin Kylie zou hebben bedrogen met het Braziliaanse model Annalu Cardoso. Ook zou hij een meisje van veertien ongepaste berichtjes hebben gestuurd. Volgens Tyga's manager gingen de berichten over een platendeal en had het meisje gezegd dat ze zeventien was.