Nieuws/Entertainment
448253
Entertainment

Kanye laat zich kennen na tweet Amber Rose

De ruzie tussen Kanye West en Amber Rose laait weer op. De rapper reageert woest op een Twitterbericht van zijn ex.

Amber Rose zette gisteren op Twitter: "Ach Kanye, ben je boos dat je ex er niet meer is om met je kont te spelen? " Dit was naar aanleiding van een ruzie tussen Kanye en rapper Wiz Khalifa.

De twee bekvechtten over de naam van Kanyes nieuwe album en de ruzie liep uit de hand toen Wiz iets twitterde over 'KK'. Kanye dacht dat hij hiermee naar zijn vrouw Kim Kardashian verwees, maar het bleek te gaan over Khalifa Kush, het eigen merk marihuana van Wiz.

Later verwijderde Kanye al zijn tweets en reageerde: "Laten we positief blijven." Toch vindt de rapper het nodig om nog even op de tweet van Amber Rose te reageren. "Exen kunnen wel boos zijn, maar ik laat ze nooit met mijn kont spelen. Ik doe niet aan die onzin. Blijf gewoon weg daar."

Fans vinden dat hij zich niet zo moet laten kennen. "Schat, je hoefde dit niet te doen," is de reactie van verschillende Twittervolgers en: "Deze tweet is nog erger dan toen je leren joggingbroeken ontwierp."

Kanye en Amber beledigen elkaar al jaren over en weer via social media en interviews. Zo zou Kanye gezegd hebben dat hij nooit een relatie met Amber was begonnen als Kim eerder op zijn avances was ingegaan.