Nieuws/Entertainment
448310
Entertainment

Van Houtens nieuwe leven in Hollywood met nieuwe liefde

Carice stapel op haar Guy

FOTO - Het lukte CARICE VAN HOUTEN (39) haar nieuwe liefde GUY PEARCE (48) maandenlang geheim te houden. Al die tijd werd de ware reden van de plotselinge liedesbreuk met KEES VAN NIEUWKERK (28) niet bekend, tot PRIVÉ die in november onthulde.

In november kon PAGINA PRIVÉ iets onthullen, wat in de filmwereld insloeg als een bom. Want ook daar wisten nog maar heel weinig collega’s dat Carice tijdens de opnamen van Brimstone van de Nederlandse regisseur MARTIN KOOLHOVEN was gevallen voor de charmes van tegenspeler Guy Pearce. Voor het oog van de draaiende camera moet menig crewlid het hebben zien gebeuren; Carice en Guy vielen als een blok voor elkaar. De vonk sprong over en kreeg, voor meer mensen, gróte gevolgen!

Het leven van CARICE speelt zich nu voornamelijk af in Amerika, met haar nieuwe liefde, in wiens armen zij nu voor het eerst is gezien op de luchthaven van Los Angeles… waar Guy en zij even moeten wachten op hun huurauto en die tijd, met elkaar, zo aangenaam mogelijk proberen door te brengen...

Bekijk hier de foto en lees het hele verhaal