448482
Entertainment

Charlie Sheen slijpt de messen

Charlie Sheen heeft een nieuwe advocaat in de arm genomen die hem moet bijstaan in de rechtszaak die zijn ex Denise Richards heeft aangespannen.

De 50-jarige Two and a Half Men-acteur heeft volgens Amerikaanse media gebroken met raadsman Robert Brandt, die jarenlang zijn steun en toeverlaat is geweest. Een nieuwe advocaat, Mark Vincent Kaplan, heeft zich gevoegd bij Charlies juridische team.

Denise Richards sleept Charlie voor de rechter omdat ze hem wil dwingen om 7 miljoen dollar, bijna 6,5 miljoen euro, in een fonds te stoppen voor hun dochters Sam (11) en Lola (10). Denise wil daarnaast dat Charlie een nieuwe woning voor haar en de kinderen koopt omdat Charlie onlangs de villa waar zij in woonden, zonder pardon te koop zette.

„Het is niet zo dat Denise uit is op Charlies geld voor zichzelf. Ze doet dit voor haar dochters. Zij en Charlie hebben ooit een overeenkomst getekend waarin Charlie verklaarde dat hij ervoor zou zorgen dat Denise en de kinderen altijd een dak boven hun hoofd zouden hebben”, zegt een bron.

Denise beweert in de aangespannen rechtszaak overigens ook dat Charlie een slechte vader is voor Sam en Lola door agressief gedrag te vertonen. Charlie zou, zo beweert Denise, zijn dochters met de dood hebben bedreigd.