Nieuws/Entertainment
448595
Entertainment

Lori kan Memphis laten stralen

Johan Cruyff heeft zijn Danny en Ronald Koeman zijn Bartina. Een voetballer gedijt nu eenmaal beter met een sterke vrouw aan zijn zijde. Zou Lori Harvey (19) dan de vrouw worden die van Memphis Depay (21) de voetballende superster maakt die hij al zo’n tijd dreigt te worden?

Gisteren plaatste de aanvaller van Manchester United vol trots een foto op zijn Instagram-account van hemzelf én zijn nieuwe liefde stralend in elkaars armen onder de rook van een verlichte Eiffeltoren. Het laat zich raden; dit was romantiek in optima forma. Een paar dagen daarvoor was de Amerikaanse zelfs nog in ons land, waar ze Memphis bijstond toen hij in een vol Philips Stadion in de rust afscheid nam van het publiek van PSV, de club waar hij groot werd.

Zelfs zó groot dat Manchester United afgelopen zomer dertig miljoen euro voor hem overhad. Helemaal vlekkeloos is die overgang niet verlopen. Memphis houdt vooral de reservebank warm, terwijl hij door de vele voetbalanalisten vooral geschoren wordt vanwege zijn gedrag buíten het veld. Of Lori Havery streng is, weten we niet. Maar de stiefdochter van grappenmaker Steve Harvey, de man die zich onlangs compleet belachelijk maakte door de verkeerde winnares bij de Miss Universe-wedstrijd aan te kondigen, heeft het in haar bovenkamer in elk geval goed op orde...

Lees verder: Kan zij Memphis Depay wél laten schitteren?