Nieuws/Entertainment
448608
Entertainment

Yolanthe gaat familieleden herenigen op RTL4

Yolanthe Sneijder-Cabau krijgt een nieuw tv-programma op RTL4 waarin ze problemen en ruzies binnen families helpt op te lossen. In het programma We blijven toch familie staat Yolanthe een familielid bij die een gebroken familieband wil herstellen.

''Meestal is de band tussen ouder en kind heel sterk en is die voor het leven, maar in sommige gevallen wordt deze relatie verstoord'', begint Yolanthe haar kandidatenoproep. ''Zie jij bijvoorbeeld door een misverstand je kind niet meer en lukt het je niet dit zelf op te lossen? Of misschien wil je de band met je ouders herstellen of heb je een broer en een vader die geen contact meer hebben en wil je heel graag weer bij elkaar brengen. Laat het mij dan weten. Dan kom ik langs met een professioneel team en gaan we aan de slag om jullie weer bij elkaar te brengen."'

We blijven toch familie is Yolanthe's eerste presentatieklus voor RTL4. Yolanthe presenteerde eerder programma's voor RTL5, waaronder Expeditie Poolcirkel en onlangs De Nationale Sekstest 2016 met Rick Brandsteder. Ook was ze te zien in de Bluf op RTL5. RTL heeft nog meer plannen met haar, vertelde programmadirecteur Erland Galjaard vorig jaar op de najaarspresentatie van RTL. ''We zijn nog in gesprek met haar over een aantal ideeën. Ze heeft een paar pilots gemaakt. Ze is erg ambitieus en zeer talentvol, zowel op acteergebied als presentatievlak'', zei Galjaard.