448617
Entertainment

Sylvie sneert naar Sabia

Sylvie Meis haalt op Instagram flink uit naar Sabia Engizek, haar beste vriendin van vroeger.

Sabia Engizek is de laatste dagen erg actief foto’s aan het plaatsen op haar Instagram, onder andere van een fotoshoot waar ze aan mee heeft gedaan. De ex-vriendin van Rafael van der Vaart plaatst woensdagmiddag een eenvoudige selfie waar ze bij schrijft: „Een regenachtige dag in Hamburg. Ik wens jullie allemaal een fijne dag. Kusjes!” De foto levert de veelbesproken ex-voetbalvrouw ruim 800 likes op.

De foto zal Sylvie Meis zijn opgevallen, want een uur later slingert zij ook een selfie de wereld in op haar Instagram met nagenoeg dezelfde tekst. Op de foto krijgen haar volgers méér dan een simpel kiekje van haar gezicht. Sylvie gooit haar strakke lijf in de strijd en kiekt haar afgetrainde buik. „Een regenachtige dag in Hamburg”, aapt ze haar rivale na. „Ik blijf lekker binnen. Heb net een beetje gerekt en gesport.” Opbrengst: ruim 16.000 likes.

De maandenlange perikelen rond het zwangerschapsdrama van Sabia, hebben haar er niet populairder op gemaakt. Vooral in Duitsland maken de media gehakt van het beginnende model. Haar recente uitspraken over haar plannen om een slaatje uit haar bekendheid te slaan, heeft haar bakken kritiek opgeleverd.