448738
Entertainment

Barbara Barend spendeert miljoen in Aerdenhout

Net terug van haar wereldreis van drie maanden heeft BARBARA BAREND (41) met haar vriendin ALETTE een nieuw huis gekocht. Van Amsterdam verhuist het jonge gezin met twee kinderen naar het lommerrijke Aerdenhout, waar ze een bijna honderd jaar oude twee onder een kap kochten met 200 vierkante meter aan woonplezier.

Daarvoor heeft de voetbaljournaliste een Amsterdamse prijs betaald, want ze legde er 855.000 euro voor op tafel. Toch heeft ze wel flink afgedongen, want het huis stond te koop voor 895.000 euro. De grote marge is te verklaren door de povere staat waarin het huis verkeert.

In de advertentie stond: 'Inwendige modernisering gewenst'. Het komt erop neer dat het hele huis totaal gerenoveerd moet worden. De keuken oogt bijvoorbeeld als van veertig jaar geleden. Dat het koppel overal rekening mee houdt blijkt wel uit de hoogte van de hypotheek, die maar liefst een miljoen euro bedraagt.

Meer huizennieuws deze week in de rubriek Ster&Huizen in weekblad Privé, zoals het scheidingshuis van acteur Sander de Heer.