448873
Entertainment

Liefde met haar Erik ook alweer voorbij

Pech in de liefde voor Myrna

Ze was acht jaar alleen, toen ze vorig jaar geluk vond bij een man die zij al veel langer kende. Myrna Goossen (53) was na de nodige teleurstellingen in de liefde eindelijk weer eens ‘ouderwets verliefd’ op uitgever Erik Klap. Maar een jaar na diens eerste smsje, met grote gevolgen, is de relatie alweer over en voorbij. En zit Myrna met nog meer onverwerkt verdriet…

Afgelopen zomer leek Cupido na veel tegenslagen op liefdesgebied weer raak te hebben geschoten. Maar tegen het einde van het jaar was de liefde alweer over, de relatie met uitgever Eik Klap voorbij, en zit Myrna weer alleen in haar huisje onder de rook van Hilversum… waar ex-geliefde Erik nagenoeg haar buurman is… en blijft.

Zo kwam de liefde vorig jaar, als geluk bij een ongeluk, ook haar op pad. Myrna verhuisde uit de mediastad, waar zij geboren en getogen is, na de dood van haar moeder Henny die haar alles was. In Hilversum deden zoveel plekken aan haar denken, dat het haar weleens teveel werd.

Acht jaar was zij op dat moment alweer alleen, nadat zij werd verlaten door een tv-regisseur, die viel voor de charmes van femme fatale Mariska Hulscher (51). Hulscher zou met Myrna’s ex overigens een zelfs in medialand uniek record breken: hun huwelijk strandde al, nog vóórdat haar gesponsorde trouwjurk terug was van de stomerij!

Lees verder: Haar beroemde lach moet Myrna langzaam vergaan