Nieuws/Entertainment
448906
Entertainment

’Nieuwe lippen voor Kim Kardashian’

Volgens de Britse plastisch chirurg Kishan Raichura is het niet zo gek dat veel fans zeggen dat Kim Kardashian er ineens helemaal anders uitziet.

Na de bevalling lijkt de realityster het roer helemaal om te gooien. Op een foto die haar zus Kourtney Kardashian op Instagram zette, ziet Kim Kardashian er heel anders uit dan op andere recente foto’s. Dat heeft meerdere redenen.

Eén van de oorzaken van de nieuwe look is volgens dokter Raichura dat ze haar lippen heeft laten doen. „Wat een verschil!”, zegt hij verbaasd tegen OK.co.uk. „Dat lijken mij lip vullers. En haar jukbeenderen zijn waarschijnlijk ook opgevuld, zodat die sterker naar voren komen.”

Ook lijkt Kim al flink afgevallen sinds de geboorte van haar tweede kindje Saint West. Dat komt door een combinatie van dieten en veel sporten. Regelmatig tweet de vrouw van Kanye West over het Atkins dieet dat ze volgt. Ze liet vorige week weten dat ze al 13,6 kilo is afgevallen, maar dat er nog zeker 18 kilo af moet.

Teaming up w/ @AtkinsInsider because it works for me! So much variety on #Atkins40 and Harvest Trail Bars = YUM https://t.co/rR7AvokPoZ— Kim Kardashian West (@KimKardashian) 19 januari 2016