Nieuws/Entertainment
449331
Entertainment

Broertje voor Kai en Klay: Kit

Derde zoon voor Wayne Rooney

Kai en Klay hebben een broertje: Kit. Voetballer Wayne Rooney en zijn vrouw Coleen zijn voor de derde keer ouders geworden van een jongen.

Het jongetje heet voluit Kit Joseph Rooney. Het gezin is „dolgelukkig”, laat Coleen weten. Zij trouwde in 2008 met Manchester United en Engels international Rooney. Hun liefdesgeluk werd in november 2009 bekroond met zoon Kai.

Een jaar later kwam naar buiten dat de voetballer meerdere keren seks had met prostituees terwijl zijn zwangere vrouw thuis zat. Het lukte Wayne op het nippertje om zijn huwelijk te redden, en in mei 2013 werd zoon Klay geboren.

De nieuwe telg in het ’Kardashian-gezin’ (waar ook de namen van de kinderen standaard met een K beginnen) werd zondag geboren. Eerder ging het verhaal dat de voetbalvrouw een meisje zou krijgen, naar aanleiding van geheimzinnige posts op Instagram.

Our gorgeous little Boy arrived today!! Kit Joseph Rooney .... 8Ib 1oz. We are all over the moon!!— Coleen Rooney (@ColeenRoo) 24 januari 2016

 

Meeting Kit for the first time. Home time now    pic.twitter.com/e4e2E6pOwk— Wayne Rooney (@WayneRooney) 25 januari 2016