Nieuws/Entertainment
449381
Entertainment

Ellie Lust dook onder na Wie is de Mol

Ellie Lust, die dit weekeinde afviel in Wie is de Mol?, heeft zich na haar deelname schuil moeten houden.

De veelbesproken deelneemster was de derde die de afvalrace voor BN’ers verliet. Omdat Ellie niet uit de school mocht klappen had ze vrij genomen onder het mom van een verhuizing, maar was eerder terug. Haar onderduiken bleek ze achteraf nodig te hebben „om het even te laten bezinken.”

De Amsterdamse politiewoordvoerster had het lastig met haar vertek. „Zo abrupt als je het op tv ziet, is het ook in het echt. Je omhelst de andere kandidaten en wenst hen succes, hebt een kort gesprekje met Art Rooijakkers en zit weer op de boot terug. Moeilijk, het voelde als een amputatie”, zegt ze tegen het AD.

Toen ze het terugzag, vond Ellie het weer moeilijk. „Ik moest weer even slikken, net als toen ik in het programma dat rode scherm kreeg. Maar ik ben een sportieve verliezer.” Ze heeft een aardige fanschare opgebouwd, blijkt uit de reacties op social media na haar vertrek bij het kijkcijferkanon.

Wat heb ik genoten van Ellie Lust jammer dat ze er uit is @WieIsDeMol— Marianne (@X_Marii90) 24 januari 2016

"Wat moet een mens zonder Ellie Lust?" Ja dat vraag ik me nu ook af. #widm— sabine (@diannaagrrn) 24 januari 2016

Verdacht, sinds Ellie Lust er uit is bij de Mol, loopt app vast en staan mijn punten op nul. Duidelijke mollenstreek. Zij slaat terug #widm— HUUB (@HuubGoud) 24 januari 2016

@WieIsDeMol @annemieke3fm widm zonder ellie lust..zooo jammer!!Wie gaat ons nu t woord vd week leren #etherdiscipline #kokervisie ze was top— Ellen vd veen (@Veentje24) 24 januari 2016

Dank je Ellie Lust voor jou deelname aan #widm. Je bent geweldig!— Kim Monfils (@Mej_KM) 24 januari 2016