Nieuws/Entertainment
449391
Entertainment

’Louis Tomlinson niet welkom bij geboorte zoon’

Terwijl Briana Jungwirth in de verloskamer haar weeën probeerde weg te puffen, maakte Louis Tomlinson ruzie met zijn ex-schoonouders.

Briana’s vader en moeder wilden namelijk niet dat de 24-jarige One Direction-zanger aanwezig zou zijn bij de geboorte van zijn zoon Sydney Rain. Het had volgens The Sun niet veel gescheeld of Louis had de komst van het ventje inderdaad gemist.

„Briana’s moeder Tammi ging volledig door het lint in het ziekenhuis. Louis heeft veel tijd doorgebracht in zijn auto, op de parkeerplaats, omdat hij van Tammi niet naar binnen mocht”, weet een ingewijde. Briana’s ouders bedachten zich op het laatste moment. „Hij werd toch toegelaten in de verloskamer om zijn kind te verwelkomen.”

Briana en Louis hebben vorig jaar kort iets met elkaar gehad. Toen bekend werd dat de styliste van hem zwanger was, had de zanger alweer een nieuwe vriendin. Tammi vindt dat Louis Briana in de steek heeft gelaten. Zij wil nu dat de One Direction-ster flink gaat bijdragen aan de kosten van de opvoeding van zijn kindje.