Nieuws/Entertainment
449488
Entertainment

Louis Tomlinson geeft zoon aparte naam

Aparte babynamen zijn enorm populair in showbizland. One Direction-zanger Louis Tomlinson en zijn ex Briana Jungwirth konden natuurlijk niet achter blijven.

Louis Tomlinson en Briana Jungwirth hebben hun pasgeboren zoon een bijzondere naam gegeven. Volgens The Sun heet de kleine Sydney Rain.

 

Louis (24) en Briana (23) hadden vorig jaar kort een relatie. Toen bekend werd dat de styliste van hem in verwachting was, had de zanger alweer een nieuwe vriendin. Hij bevestigde zaterdag via Twitter dat de baby ter wereld was gekomen. "Hij is gezond en geweldig", meldde de zanger van de Britse boyband One Direction toen. "Ik ben heel gelukkig!!"

 

Een bron meldt nu dat Louis en Briana het eens zijn geworden over de voornamen van de jongen. "Ergens in de komende dagen geven ze de geboorte aan. Welke achternaam de baby krijgt, zijn ze nog niet over uit." Ook over alimentatie is nog niets bekendgemaakt. Naar verluidt verwacht Briana's familie dat de zanger flink bijdraagt aan de kosten van de opvoeding van zijn kindje.