449566
Entertainment

'Rudy Huxtable' stiekem getrouwd

Foto - Keshia Knight Pulliam, vooral bekend van haar rol als de kleine Rudy Huxtable in The Cosby Show, is in het geniep getrouwd.

Keshia is naar verluidt al in december getrouwd, maar bracht het nieuws zaterdag zelf in haar podcast Kandidly Keshia en postte een foto van 'de kus' op Instagram. De man aan wie ze eeuwige trouw beloofde is American Footballer/realityster Ed Hartwel (37).

"We trouwden in onze woonkamer" vertelt Keshia (36). "We komen allebei uit grote families; ik ben er één uit vier, Ed is er een uit zes." Niemand wist dat het hun grote dag was. "Onze gasten hadden geen idee dat er een bruiloft was. Ze dachten dat het om een nieuwjaarsfeestje ging!"

Het is het tweede huwelijk voor Ed en het eerste huwelijk voor Keshia. De actrice was van 1984 tot en met 1992 te zien als Bill Cosby's jongste dochter Rudy in de Cosby Show. Zij heeft haar tv-vader, die ervan wordt beschuldigd tientallen vrouwen te hebben misbruikt, vorig jaar nog publiekelijk verdedigd. "Ik kan alleen spreken over de man die ik ken en van wie ik hou. Het zijn alleen beschuldigingen. Maar je bent onschuldig totdat schuld is bewezen", zei Keshia toen.