Nieuws/Entertainment
449574
Entertainment

'Whitney en Mariah! Barbra en Celine! En nu DIT!'

Perez Hilton in de ban van Anouk en Jennie Lena

Video - Perez Hilton is wederom bere-enthousiast over 'onze' Jennie Lena en haar coach Anouk.

De wereldberoemde Amerikaanse blogger, die een stevige vinger in de pap had bij de doorbraak van onder anderen Lady Gaga, stak zijn bewondering voor Anouk eerder al niet onder stoelen of banken, en ook over haar muzikale 'oogappel' Jennie was hij al vol lof. Dat de twee de krachten bundelden voor Anouk's single Let's Run Away Together kan zijn waardering dan ook meer dan wegdragen, blijkt uit de lofzang die hij plaatste op zijn site.

"Whitney en Mariah! Barbra en Celine! En nu DIT! Deze diva 'powerhouse'-vocalen zijn ons geschonken en we zijn niet waardig", tiert Perez. "We kunnen niet wachten om ze dit live te zien zingen!" Ook spoort hij zijn fans aan meer muziek van Anouk en Jennie te beluisteren.

Picknick

Dat Perez een oor heeft voor Nederlands talent bleek eerder al toen hij lovend schreef over Anouk, Caro Emerald en Ilse DeLange. Van alle drie postte hij een aantal keer clips met lovende commentaren en met Anouk ging hij in 2008 zelfs picknicken.

Al tijdens de auditierondes van The Voice of Holland liet hij zijn oog op Jennie vallen. "Dit is de beste auditie ooit!!", schreef hij toen. Sindsdien houdt Perez Jennie goed in de gaten en schreeuwt hij regelmatig van de digitale daken hoe goed hij Anouk's pupil vindt. Zo ook toen Jennie zich plaatste voor de liveshows met haar versie van All By Myself: "Dit is dan niet de Amerikaanse versie van The Voice, maar Jennie kan zingen zoals weinigen dat kunnen. Dit is een van onze meest favoriete kandidaten aller tijden!"