Nieuws/Entertainment
449877
Entertainment

Wilson en Osbourne krijgen date met Justin Bieber

Justin Bieber is zijn belofte om op date te gaan met Rebel Wilson en Kelly Osbourne nagekomen. Dat blijkt uit foto's op Twitter.

Wilson en Osbourne gaven tijdens de première van de concertserie van Jennifer Lopez in Las Vegas een briefje door naar Bieber met daarin het verzoek om de gezamenlijke date. "Mijn naam is Kelly Osbourne. En mijn naam is Rebel Wilson", staat op het briefje geschreven. "We vinden dat je ons hete en sexy vrouwen na de show mee uit moet nemen (niks raars)."

Bieber deelde een foto van het briefje op de social media. Het keuzeantwoord 'ja' was aangekruist en daarom besloot het duo Bieber op Twitter lastig te vallen met het verzoek. "Dus hoe zit dat met die date met Rebel en ik? Waar gaan we heen? Paardrijden? Wat moeten we aandoen?", berichtte Osbourne. "Ik ben ook in voor een gemoedelijk zwembadfeestje bij jou thuis Biebs", voegde Wilson toe. Even later benadrukte ze dat Bieber zich aan zijn belofte moet houden. "Let op meiden: als je een bevestiging per briefje krijgt is het een legaal document en een belofte die moet worden vervuld."

 

 

@RebelWilson @KellyOsbourne and thanks for the note pic.twitter.com/EeJxCFXzLG — Justin Bieber (@justinbieber) 21 januari 2016

Donderdagavond verschenen er op Twitter foto's van het trio waarop ze zich kostelijk vermaken. "We hebben het leuk gehad", twitter Bieber na afloop.