Nieuws/Entertainment
449933
Entertainment

Sabia gekwetst door sneer Sylvie Meis

Het kiekje dat Sylvie Meis eind december plaatste en waarop ze de bekende Oud en Nieuw-foto van zichzelf met Sabia en Rafael van der Vaart nabootste maar dan met 'echte vrienden', heeft Sabia zeer gekwetst.

Sabia vermoedt dat het feit dat Sylvie het kiekje plaatste vlak nadat bekend werd dat zij een miskraam had gehad, geen toeval is, vertelt ze tijdens haar eerste televisie-interview na het drama.

"Wie in een glazen huis woont, moet niet met stenen gooien", zegt Sabia tegen de Duitse zender Pro Sieben. "Ze heeft publiekelijk haar ware aard laten zien."

'Gek geworden'

Ook vertelt ze openhartig over de miskraam van het kind dat ze Rafael Ramon noemde, "naar zijn vader en zijn opa". "Er werd vastgesteld dat het kindje niet meer leefde. De geboorte werd ingeleid. Ik heb het kind met weeën ter wereld gebracht. En toen wist ik: hij is er, maar ik durf hem niet vast te houden."

Dat er door boze tongen werd beweerd dat ze haar hele zwangerschap en miskraam zou hebben verzonnen, steekt haar nog elke dag. "Dan denk ik: mensen, zijn jullie gek geworden?! Zelfs als mijn arts geen zwijgplicht zou hebben zou men nog steeds zeggen dat ik hem wel zal hebben omgekocht om te liegen. Als ze me zouden zien huilen bij het graf van mijn kind, zeggen ze nog dat het allemaal nep is..."