Nieuws/Entertainment
450141
Entertainment

Kendall Jenner: Ik ben zwanger

VIDEO - Kendall Jenner was onlangs te gast in de nieuwe talkshow van Khloé Kardashian. De zussen kwamen in een lollige bui op het idee om Kim Kardashian eens even flink in de maling te nemen.

Het Victoria's Secret-model, die aan het daten is met Harry Styles, belde Kim op om te vertellen dat ze in verwachting is. De vrouw van Kanye West reageert echter totaal anders dan Kendall had verwacht.

"Ik ben zwanger", roept Kendall enthousiast door de telefoonlijn. "Neem je me nou in de maling", vraagt Kim. "Bel je hierheen om met mama te bellen?"

Het topmodel zegt tegen haar zus dat ze wel wat meer steun van haar had verwacht, maar daar hoefde Kendall niet op te rekenen. "Ik ben niet degene die je moet hebben hiervoor. Ik heb net een verschrikkelijke bevalling achter de rug", roept Kim boos. "Vandaag is niet de dag om mij hierover te spreken. Ik heb maar één uur geslapen vannacht. North was de hele nacht waker en ik moest Saint elke twee seconden voeden. Ik heb echt geen slaap gehad en ik zou willen dat ik dood was."

Wanneer Kendall geluiden maakt alsof ze aan het huilen is, krijgt ze alsnog geen sympathie van haar zus. "Huil je? Zal ik even bij je langskomen? Dan neem ik mijn 30 kinderen mee. Ik ben benieuwd hoe je je dan voelt."

Om haar zus in bescherming te nemen, pakt Khloé de telefoon uit Kendalls handen en maakt ze een einde aan het gesprek. "Je zit in mijn show, Kim. We hebben een grapje met je uitgehaald."