Nieuws/Entertainment
450150
Entertainment

Sabia Engizek: Mijn kindje zou Rafael heten

Sabia Engizek had een opvallende naam voor haar doodgeboren kindje in gedachten. "Het was een jongetje en hij zou Rafael Ramon geheten hebben, naar zijn vader en opa."

Dat vertelt de voormalig voetbalvrouw in een interview met de Duitse Grazia.

"Ik heb altijd gehouden van Rafael en zijn familie. Ik heb altijd fantastische tijden gehad met hen, vooral ook omdat ik zelf nooit familie had", vertelt ze aan het blad. Ook Solana, de dochter van Rafael en Sabia die in 2013 dood werd geboren, zou vernoemd worden naar een familielid van de voetballer. Zij zou als tweede naam Lolita hebben kregen, zoals de moeder van Rafael heet.

Engizek vindt het vreselijk dat de contacten met de familie Van der Vaart zijn verbroken. Ook met Rafael heeft ze inmiddels geen contact meer. Rafael stuurde na het babydrama wel een sms'je naar zijn ex. Sabia: "Hij schreef dat het hem speet. Het was voor hem ook erg triest."

De voormalig beste vriendin van Sylvie Meis reageert in het interview ook op de nieuwe relatie van haar ex. "Dat doet pijn natuurlijk. Maar ik heb er grote moeite mee een vrouw aan zijn zijde serieus te nemen. We waren zielsverwanten en ik geloof niet dat hij dat zo snel bij een ander zal vinden."

Over haar eigen liefdesleven is ze kort en duidelijk: "In mijn leven hoort definitief geen nieuwe man. En met kinderen krijgen ben ik ook helemaal klaar."