Entertainment/Sterren
450221181
Sterren

Amber Heard moeder geworden via draagmoeder

Amber Heard’s grootste wens is uitgekomen. De actrice mag zichzelf eindelijk moeder noemen. Haar dochter Oonagh Paige Heard is 8 april door een draagmoeder op de wereld gezet.

„Ik ben zo enthousiast om dit nieuws met je te delen. Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kind wilde. Ik wilde het op mijn eigen voorwaarden doen”, schrijft ze op sociale media. „Ik besef nu hoe radicaal het voor ons als vrouwen is om op deze manier over een van de meest fundamentele onderdelen van ons lot na te denken. Ik hoop dat we op een punt komen waarop het normaal is om geen ring te willen hebben om een wieg te hebben.”

Hoewel ze deels vindt dat haar privéleven niemand wat aangaat, voelde ze zich door haar werk genoodzaakt het nieuws toch te delen. „Mijn dochter is geboren op 8 april 2021. Haar naam is Oonagh Paige Heard. Ze is het begin van de rest van mijn leven.”

Een bron bevestigt aan Page Six dat het meisje, dat vernoemd is naar Ambers overleden moeder, middels een draagmoeder ter wereld is gekomen. „Oonagh is absoluut prachtig, en Amber is dolgelukkig. Ze wist altijd al dat ze moeder wilde worden, dit is haar grootste wens die uitkomt. Ze is de geweldige vrouw die heeft geholpen om Oonagh in haar leven te brengen zo dankbaar.”

Heard heeft een relatie met cameraprofessional Bianca Butti, met wie ze sinds januari 2020 aan het daten is. Volgens Page Six heeft Heard ’enige tijd geleden de beslissing genomen om in haar eentje een baby te krijgen’.

Heard was eerder getrouwd met Johnny Depp, die zij ervan beschuldigt haar te hebben mishandeld. Ook had zij een relatie met Elon Musk.