450242
Entertainment

Weduwnaar Peaches Geldof weer verliefd

Tom Cohen heeft na het overlijden van Peaches Geldof weer het geluk in de liefde gevonden bij een bekende.

Niemand minder dan Daisy Lowe, de 26-jarige dochter van Gavin Rossdale, heeft het hart gewonnen van de weduwnaar van Bob Geldofs dochter Peaches. Daisy was geen onbekende van Peaches en haar zusje Pixie, die Daisy haar zegen gaf om de sprong in het diepe te wagen met Tom.

De vonk zou al zijn overgeslagen in oktober, maar Daisy en Tom (25) zouden elkaar beter hebben leren kennen tijdens de feestdagen die ze doorbrachten in Miami met beroemde vrienden als Rita Ora en Nick Grimshaw. Pixie Geldof was daar ook bij aanwezig en had voorafgaand aan de reis al laten weten dat ze de relatie goedkeurde.

"Iedereen wil Tom gelukkig zien na het overlijden van Peaches en Daisy is hartelijk opgenomen in de groep", aldus een bron van The Sun. Daisy liet vorig jaar nog weten Peaches enorm te missen: "Ik denk vaak aan haar. Ik hoop dat ze gelukkig is, daar boven."

Tom en Peaches waren pas negentien maanden getrouwd toen ze overleed door een overdosis heroïne. Tom bleef in april 2014 achter met hun twee zoontjes, Astala (3) en Phaedra (2).