Nieuws/Entertainment
450386699
Entertainment

Kim en Kanye vieren trouwdag ondanks relatiecrisis

Kim en Kanye vieren dat ze zes jaar getrouwd zijn en uiteraard laat de oudste Kardashian-dochter haar miljoenen volgers op sociale media meedelen in de feestvreugde. De realityster postte een liefdevol kiekje van hen samen op Instagram, met daarbij de tekst: „We hebben er 6 jaar op zitten en nog heel veel te gaan tot aan het einde.”

Dat ondanks de relatiecrisis waar het stel in zou zitten door het coronavirus en de lockdown. Het thuiszitten zou Kim, ondanks haar megavilla, zwaar vallen en ze zou Kanye verwijten dat die niet genoeg gezinsverplichtingen op zich neemt.

Juist terwijl het gezin hetgeen is wat Kanye het meest gelukkig maakte, zei hij eerder in een interview met de BBC. „Ik ben zo gelukkig met haar, ze heeft me alles gegeven wat ik me maar kan wensen. Maar met name ons gezin en de daarbij behorende stabiliteit is het mooiste dat er is.”

’Kimye’ gaf elkaar in mei 2014 het ja-woord in Florence, Italië tijdens een intieme ceremonie waarbij hun familie, dierbaarste vrienden én oudste dochter North aanwezig waren. Het paar kreeg na haar nog 3 kinderen: zoons Saint en Psalm en dochter Chicago.

safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd
safe-and-fast iconVeilig betalen
box icon14 dagen bedenktijd