Nieuws/Entertainment
450397
Entertainment

Baby streeft Queen, Charles en haar ouders voorbij

'Prinses Charlotte belangrijkste royal'

Prinses Charlotte (9,5 maand), die nog niet kan lopen of praten, is belangrijker dan de huidige Britse koningin Elizabeth, troonopvolger Charles en William en Kate.

Dat blijkt uit een publicatie van de zogeheten Tatler List, waarbij het magazine een overzicht publiceert van ’mensen die er echt toe doen’. Nieuwkomer Charlotte staat op nummer 1.

„Prinses Charlotte Elizabeth Diana heeft een spectaculaire entree gemaakt op de stoep bij het St. Mary’s Hospital in Londen, enkele uren nadat haar moeder Kate was bevallen. Deze schattige ’bundle of joy’ heeft onze harten gestolen, ook al weten we nog erg weinig over haar, behalve dat ze vierde is in de lijn der troonopvolging”, schrijft het Britse blad.

Op de lijst, die continu wordt aangepast door input van lezers, staat Kate nu op een tweede plaats, gevolgd door haar echtgenoot prins William (tweede in de lijn der troonopvolging). Hun zoon prins George  van 2,5, derde mogelijke troonopvolger, staat op een vierde plaats, gevolgd door de Queen. Troonopvolger prins Charles is niet terug te vinden op de lijst.