Nieuws/Entertainment
451977
Entertainment

Victoria Beckham weigert comeback Spice Girls

Victoria Beckham boort de hoop van vele Spice Girls-fans de grond in. De mode-ontwerpster ziet een reünie met haar voormalige girlband niet zitten.

Het ziet ernaar uit dat de Spice Girls nooit meer in de originele samenstelling bij elkaar komen nu Victoria Beckham roet in het eten gooit. Al enige tijd doen geruchten de ronde van een hereniging van de meidengroep die enorme successen boekte met hitsingles als Wannabe en Say You'll Be There.

Dit jaar, twintig jaar na de oprichting, zou de reünie wereldwijd moeten plaatsvinden. Victoria heeft daar echter geen trek in, laat haar woordvoerder weten aan TMZ. Ze wil zich nu alleen focussen op haar familie en haar nieuwe carrière als modeontwerpster. Wat dat voor gevolgen Victoria's keuze heeft voor de mogelijke reünie is niet bekend. Melanie C zei eerder al eens niet meer te willen optreden als niet iedereen zou meedoen.

De meiden kwamen eerder in 2007 bij elkaar voor een reünietour en traden in 2012 eenmalig op tijdens de slotceremonie van de Olympische Spelen in Londen.