Nieuws/Entertainment
451978
Entertainment

'Katie Price bespioneert echtgenoot'

Katie Price is niet vergeten dat haar echtgenoot een slippertje heeft gemaakt dus heeft ze maatregelen genomen om hem in het vizier te houden, zodat hij geen misstappen meer maakt.

De Britse persoonlijkheid mag Kieran dan zijn affaire hebben vergeven, van vergeten is nog geen sprake. Katie Price houdt haar echtgenoot continu in de gaten op bewakingscamera's die ze in hun huis heeft laten installeren.

Ondanks dat Kieran zijn pijlers heeft gericht op het openen van zijn eigen sportschool, groeit het wantrouwen van Katie. "Ze wil dat de sportschool een groot succes wordt, maar ze houdt hem nog altijd goed in de gaten", aldus de bron van Closer die beweert dat er door het hele huis bewakingscamera's zijn opgehangen. "Ze maakt er grappen over dat het net Big Brother is."

Price zou bovendien nauwlettend in de gaten houden welke nieuwe leden zich aanmelden bij zijn sportschool. "De meeste van hen zijn vrienden en familie en velen zijn ouder dan vijftig. Katie is niet gek!", vervolgt de bron. Toch ontkent een woordvoerder van Katie dat er geheime camera's geplaatst zijn.

Ook voor deze maatregelen zou Kieran al op zijn hoede zijn. "Hij weet dat als hij nog eens vreemdgaat, dat hij eruit ligt." Twee jaar geleden beging de voormalige stripper de grote fout door de lakens te delen met een van Katie's goede vriendinnen. Kieran is de derde echtgenoot van Price, die eerder een relatie had met Peter Andre.